Outdoor - výsledky vyhledávání

18 výsledků odpovídajících výrazu outdoor

Vartely - reklamní polep přívěsného vozíku

Pro společnost Vartely - výhradního dovozce značkových vín z Moldávie, která se vyznačují produkcí kvalitního vína, vyrobeného z vybraných druhů evropských hroznů ze středních a jižních částí země jsme zhotovili reklamní polep přívěsného vozíku. Grafika reklamního polepu navazuje na jednotný vizuální styl společnosti.

Polep dodávkového auta Kimex Group

Pro společnost Kimex Group působící na trhu zábavního průmyslu, především v oblasti výherní a nevýherní techniky jsme vytvořili polep dodávkového auta. Grafika polepu navazuje na jednotný vizuální styl společnosti. K polepu velkých ploch byla použita speciální vysoce přilnavá a flexibilní fólie.

Polep servisního vozidla OVAK a. s.

Pro společnost Ostravské vodárny a kanalizace a. s. jsme vytvořili reklamní polep servisního vozidla WV Caddy. Grafika polepu navazuje na jednotný vizuální styl vytvořený našim reklamním studiem. Jednotný vizuální styl je postupně aplikován do praxe. K polepu bočních a zadních oken automobilu byla použita speciální propustná fólie Window Vision.

Polep firemního automobilu - Haščin vestavěné skříně

Pro společnost Haščin - vestavěné skříně, předního regionálního výrobce vestavěných skříní, kuchyňských linek, sklápěcích postelí a nábytku na míru, jsme vytvořili velkoplošný polep firemního automobilu WV Crafter. Grafika polepu navazuje na vizuální styl společnosti. K polepu velkých ploch jsme použili speciální flexi fólii, která krásně přilne do četných průlisů. 

Polep dodávky Krby Kunc

Pro rodinnou firmu Krby Kunc, která se zaměřuje na komplexní služby v oblasti kamnářství se specializací na kachlová kamna a sporáky, teplovzdušné krby, rozvody vzduchu, venkovní krby a udírny, opravy, rekonstrukce a renovace historických kachlových kamen či krbů a příslušenství, jsme vytvořili grafický návrh a realizaci polepu dodávky. 

Polep Tranzitu OCHI Inženýring

Pro společnost OCHI Inženýring specializující se na realizace projektů a finálních dodávek průmyslových aplikací hydraulických, pneumatických a mechatronických systémů jsme vytvořili grafiku pro polep tranzitu OCHI. Pro polep jsme zvolili flexi fólií s vysokou přilnavostí.

Polep dodávky HOCO Bauelemente

Pro společnost Colour Trade dovozce vysoce kvalitních plastových oken a dveří HOCO jsme zhotovili polep dodávkových automobilů. Polep dodávky navazuje na Corporate Identity Design společnosti HOCO. Pro delší životnost jsme použili polep s laminací.

Outdoor - velkoplošná venkovní reklama, velkoplošný tisk, řezaná reklama

Je dalším z velice důležitých prvků reklamní komunikace. Svou vizualizací se vrývá do povědomí potenciálních zákazníků. Jednoduše by se tato reklama dala vyjádřit sloganem „vidět a být viděn“. A kdo je vidět, o tom se ví a toho oslovují zákazníci. Podle posledních průzkumů vyšlo najevo, že velkoplošná reklama osloví až 75% lidí, kteří kolem procházejí nebo projíždějí. U velkoplošné reklamy ...


Více referencí
 

 

 

Rychlý kontakt

 

Reklamní energy drinky za skvělé ceny!!!

12.02.2018 | Reklamní energy drink je originální a neotřelý dárek pro mnoho příležitostí.
 

Reklamní trička s grafickým motivem na míru

03.11.2017 | Pro společnost Ostravské vodárny a kanalizace a. s. jsme zhotovili reklamní trička ke Dni vody. Grafický návrh triček je zhotoven na míru na základě sloganu "Žijeme vodou".
 

Vydali jsme knihu autorských fotografií Martina Straky

14.06.2017 | Rádi bychom Vás upozornili na jedinečnou knihu fotografií Martina Straky s názvem "Když fotoreportér musí", která vznikla ve spolupráci s našim grafickým studiem a společností Walk Velding CZ.
 

Internetové stránky
GS Caltex Czech

31.12.2016 | Spustili jsme nového internetové stránky společnosti GS CALTEX CZECH. Stránky jsou postavené na redakčním systému pro kompletní správu obsahu stránek.
 
 
Další novinky